Blogg

OM MEG

Jeg har gitt opp!

Skrevet 11.mai.2011 kl. 11:13 i kategorien Blogg - 1 kommentar - Del med andre

Selv om blogginga her har vært kult har jeg insett at jeg rett og slett ikke gidder. Jeg har mye annet rart å gjøre og jeg er egentli litt lei av å skryte/skrive om livet mitt her på bloggen.

Takk til dere som har vært innom her. Og til deg som leser dette nå: Takk for at du ER innom :) Er du her fordi du har trykket på linken på HiT.no? Les litt bakover i bloggen for å forstå hvor digg det egentlig er å være i Porsgrunn!

God sommer! Og god eksamenstid!

Det blei skikkelig ferie, gitt..

Skrevet 19.apr.2011 kl. 07:12 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

...også fra bloggen.


Utsikta fra kjøkkenvinduet der jeg sitter nå.

Det er faktisk sykt digg å være hjemme. Avslapping, skolefri og gode venner er slettes ingen dårlig kombo. Jeg har selvfølgelig ikke bare ligget på latsiden.

Torsdag: Catchup med familien, planlegging av kjøkkenopppussing og øling på studentkroa.

Fredag: Enda mer catchup med enda mer familie, photoshoot på Grunder, bartendet på studentkroa.

Lørdag: Skitur i påskevær med påfølgende elgstek og hjemmelaget ripsvin i godt lag.

Søndag: Ut med sjarken for å fiske.

Mandag: Roligdag med fiskekakelaging og avslapping.

IDAG: SNOWBOARD i digg påskevær!

På vei hjem!

Skrevet 13.apr.2011 kl. 16:12 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, det er påskeferie! Jeg er på vei hjem.. Sitter på Egon ved Oslo S og blogger.Har selvfølgelig tatt med meg litt skolearbeid hjem, men har egentlig ikke helt trua på at det blir så mye jobbing. Satser på mye kos og avslapping, jeg. Meen jeg har tatt meg en uke ekstra fri, dvs hele to uker påske, bare fordi flybillettene i selve påskeuka var LATTERLIG dyre.Jeg rekker akkurat tilbake til kanotur med Friluftsgruppa. Vi har i grunnen ikke bestemt hvor vi skal, bare at vi skal. DET blir digg.. 

Sommer og sol!

Skrevet 11.apr.2011 kl. 21:54 i kategorien Blogg - 1 kommentar - Del med andre

De siste dagene har det vært knallbra vært her i Porsgrunn. Sol, skyfri himmel! Kanon! Det fordrer til uteaktiviteter, ikke skolearbeid. Har dratt fram slakklina fra vinterdvale i dag. Har også spilt litt snadvolley. Jeg har tilogmed spist softis. I morgen blir det nok litt mer skole. MEN jeg tar faktisk påskeferie i morgen kveld.. Over to uker med herlig påskeferie.. DIGG!

Grenlandsbrua!

Skrevet 09.apr.2011 kl. 20:36 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Supervær i Porsgrunn i dag også!Kjørte til Brevik og traska opp forbi dammene til utkikkspunktet over Grenlandsbrua.Utsikten var konge. Planen vår var dog litt rappelering og klatring. Fikk utfordret oss bra i veggen. Var litt utenfor komfortområdet på litt av led-klatringa, men til toppen kom vi!!På vei hjem fikk vi vite at det var grilling på nabohybelen. Da var det bare å hive seg rundt å fikse grillmat!Nå sitter jeg og lader opp til det Party Of The Century. Lurer på hva det er? KLIKK HER!

Årets kjøp!

Skrevet 09.apr.2011 kl. 00:02 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, det har rukket å bli fredag.. Som Rebecca Black sier det:

"Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin')
We-we-we so excited
We so excited"


I går var det bowling og pizza med klassen. Med påfølgende tur på Sexy Hawaii Kro.

Tidlig matteleksjon i dag! Suste gjennom øvingsoppgavene og tok meg en tur til byen. Det blåste noe helt sykt i dag!


Du ser det helt sikkert ikke, men den lille rundingen på bildet er en sånn ville vesten-gren-ball-sak. Ja! Porsgrunn = ville vesten.Var på storinnhandling for å handle inn greier til morgendagsens fest: Party of The Century. Og, uten å avsløre for mye: Det kan hende det blir behov for beskyttelsesdraktene! De har selvfølgelig også fått eget design...Dagens største event er uten tvil at jeg har kjøpt meg en ny radio! 80.- på bruktbutikken! Ved siden av BoomBoxen ser du starten på avocado-treet mitt som har vært et prosjekt den siste måneden! Nå har det endelig fått jord rundt røttene, ikke bare vann. Håper den overlever en stund...

Nå er faktisk akkurat nasjonal rapshow (ja, jeg har selvfølgelig hørt det på nyradioen) ferdig, så jeg takker for meg!

SiG fra ende til annen!

Skrevet 06.apr.2011 kl. 22:37 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

SiG - Studentsamfunnet i Grenland - tar opp mye av tida mi nå om dagen. Føler at det har gått i ett denne uka. Som IT-ansvarlig har jeg hatt en del å gjøre nå under styreskiftet. Tirsdagen var det min tur å jobbe på kafeen også.


På grunn av Internasjonal Uke på HS kom det faktisk masse folk på kafeen. Kjempetrivelig. Fikk også benyttet anledningen til å kjøpe inn litt nytt stasj til Friluftsgruppa.


I dag hadde Sjur Dragestad et forrykende foredrag om innovasjon og om å gripe livet! Kjempenais. Dro rett fra foredraget til Elverhøy, hvor vi i det nye styret hadde vårsjau! Etter ryddinga var det styremøte. Jeg har nå akkurat rukket hjem for å gjøre ferdig vinen min:Så, skål! Og jeg gleder meg til å legge meg :)

Helg!

Skrevet 02.apr.2011 kl. 20:58 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Skulle vel egentlig bretta de nyvaska klærne mine:


Jeg velger heller og blogge!


Har altså allerede rukket å vaske klær i dag! Og klokka er bare snart ni på kvelden. Bra ehh? Etter en nokså "hard" aften i går er jeg faktisk ganske stolt over dagens gjøremål. Vaska klær, spilt fotball og spist kebab:


<3 Balkan


Ja, i går var det fest for gjengen som jobbet under UKA11. Det nye SiG-styret var også invitert. Det var lagt opp til en forrykende aften med Beat-for-beat, musikkinnslag og beerpong. Det ble en heller fuktig kveld. Var med på opprydding i dag. Fy fan så jævli!

Grått vær i porsgrunn i dag. Æsj. Skal bli bedre i morgen. Satser på litt snowboarding i morra!Skolemodus!

Skrevet 31.mar.2011 kl. 19:27 i kategorien Blogg - 2 kommentarer - Del med andre

Ja, jeg er faktisk tilbake i skolemodus!Grunnen er matteprøve i morra. Etter endel annet styr i det siste var det på tide med et skikkelig mattemaraton. Nå har jeg funnet roen og klokka er ikke åtte på kvelden enda. Ser ut til at det blir en fin kveld uansett.

I går leverte vi søknad om å bli tatt opp som trainee-lag i Start. Prosessen har gått tregt, men nå er det bare å vente på at vi blir akseptert så vi kan komme igang med rekruttering av medlemmer og planlegging av arrangementer. Sånn det ser ut nå blir første store arrangement her i Porsgrunn tidlig på høstsemesteret. Dette skal bli bra!

Hmm.. kanskje jeg skal labbe avgårde til kroa nå.. :D

Det nye SiG-styret

Skrevet 30.mar.2011 kl. 00:15 i kategorien Blogg - 2 kommentarer - Del med andreJa, da var vi igang! Ut med det gamle, inn med det nye! Første styremøte i dag... Ser da ut som en særdeles oppegående gjeng.

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Gaustatoppen

Skrevet 26.mar.2011 kl. 19:41 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andreI dag har jeg vært på Gaustatoppen! Jeg har fulgt med på værmeldingen hele uken, og det har hele tiden vært meldt fantastisk toppturvær: lite vind og mye sol.

Yr.no innfridde til de grader. Jeg og ei venninne fra Harstad (som for anledningen kom bussende fra Oslo) kjørte opp til Rjukan i går. Vi fant oss en teltplass, bålet litt og ventet på dagen i dag. Når vi våknet i dag morges var himmelen blå, sola stått opp og ikke et vindpust i lufta. Etter en kjapp frokost satte kursten mot Gaustatoppen.

Jeg hadde selvfølgelig ikke klart å huske trugene til turen opp (jeg var selvfølgelig tilfreds med å pakke snjofjola). Det viste seg dog ikke å by på store problemer. Med 14 kalde og tidligere mildvær var snøen hard nok til å gå på skoene hele veien opp. Vel oppe møtte vi en haug turglade mennesker. Kvikk Lunch og kaffe ble konsumert i sola med utsikt over 1/6 av Norge (!). Så kom utfordingen - turen ned.

Etter gårdagens tragiske ulykke ved Gaustatoppen var vi ganske så konservative i vårt rutevalg nedover. Som du ser på kartet under (grønn rute) endte vi opp med å kjøre ned Langefonn. Nedkjøringen var ikke særlig mye å skryte av. Hardt og isete! Men noen svinger fikk vi da satt.Nå er vi hjemme i Porsgrunn. Jeg ender med å konkludere at jeg skal tilbake. Når snøen er bedre!

UKA 11 nærmer seg!

Skrevet 12.mar.2011 kl. 17:18 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andreNå nærmer det seg. Neste uke flyttes fokuset fra skole til moro:

"Uka en kulturell, morsom, sosial og innholdsrik studentuke som er til for at DU skal få et lite avbrekk i den noe ellers så stressende og ?kjedelige? hverdagen i Porsgrunn. Den går under navnet Uka og vil finne sted 14-19 mars 2011."

Jeg gleder meg!  Spesielt til torsdag når det blir skidag med etterfølgende afterski og konsert. Også onsdag, selvfølgelig, når det blir ta sjansen i NRK-bakken! Storveis!

Sjekk ut Uka her.

Synderen er funnet!

Skrevet 01.feb.2011 kl. 23:41 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Som jeg skrev tidligere har bilen min vært svært lite medgjørlig. I dag fikk jeg bukt med problemet. Fordelerlokket og rotoren var brent! Vips, fungerende bil! Så enkelt var det altså. Skulle gjort det for lenge sia, men fikk ikke taua den til en garasje før i går. Men nå er den fungerende igjen. Kanskje jeg kan få opp klatre-frekvensen min litt. Har enda ikke vært å klatra på denna sia av nyåret... I morra skal vi nok få bukt med det!

golf bil fordeler

Retur fra Hemsedal!

Skrevet 23.jan.2011 kl. 22:38 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Etter en fem timers busstur tilbake fra Hemsedal er jeg nå på plass i Porsgrunn igjen. Med meg hjem har jeg

Hemsedal med Friluftsgruppa var sykt gøy!

Hadde faktisk en ambisjon om å kjøre en bildespesial fra Hemsedal her. Det satte en simpel tjuvradd en effektiv stopper for ved å stjele kameraet mitt fra leiligheten vår. Telefonen min forsvant i samme sluket. Så, for deg som hadde hatt enorm glede av å se bilder av meg i bakken, på Stavkroa, på Hemsen eller i fosterstilling på sofaen mens jeg ventet på dagen første kaffe: Sorry, det er ikke min feil.

Hemsedal!

Skrevet 22.jan.2011 kl. 12:58 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

En ting er sikkert: Skikjøring (les: tryning) en hel dag kombinert med uante mengder alkohol er sykt slitsomt...

En annen ting er også sikkert: Hemsedal er sykt gøy!

Litt kjip målforskjell

Skrevet 28.des.2010 kl. 23:16 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, 3 mår scoret, 45 mål sluppet inn! Utrolig dårlig resultat fra året favoritt til gullplassering i Romjulscupen: Sama IL. Nei, det er ikke håndball, det er fotball. 20 minutter kamper inne i hall. 5 mot 5.

Vi var sykt dårlige!

Ellers bruker jeg jula på å jobbe. 12 timer i dag. Like mange i morra! Hurra for elektrikerjul.

Også synes jeg Jokaim burde slutte å syte og heller komme å se på kampene våre. Sådetså!

Geilo - Dag 4

Skrevet 04.des.2010 kl. 19:19 i kategorien Blogg - 2 kommentarer - Del med andre

Snøfjøldag! Kanonbra vær på Geilo dag: 10 minus og sol. Optimale forhold for å være ute hele dagen i bakken. Jeg nøyer meg i dag med å laste opp endel bilder fra dagen i dag.Ps, i morra blir det retur til Porsgrunn! Da er det bare å håpe at Golfen holder hele veien!

På tide å starte eller?

Skrevet 29.okt.2010 kl. 17:49 i kategorien Blogg - 3 kommentarer - Del med andre

Klokka e nu TRE MINUTTA ETTER TI på kvelden; æ sett fortsatt på skoln.. Det e onsdag! Det e matteprøve imorra! Ætter en lang å strabasiøs dag e alt som ikke e mattepugging ganske fristanes.. Dermed; Æ starte å blogge!


Mye k(a)os og vældi særriøs jobbing.. 4sin2x+3 -> ln e^3 k9z FML

Brb - plutselig!

Flere innlegg

Arkivet

Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits