Dagliglivet

OM MEG

Den beste dagen på lenge!

Skrevet 24.mar.2011 kl. 20:38 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andreJeg har kanskje ikke nevnt det, men min kjære sykkel ble stjelt for fire uker siden. I dag kom den tilbake! Helt utrolig: Den stod bare der, rett utenfor døra. Jeg fikk selvøflgelig foreviget stoltheten der den stod. Kan det blir bedre?

Jeg kan også nevne at Notodden-opptreden min gikk bra. Traff endel hyggelige studenter der oppe også! I går var det også Generalforsamling i SiG. Jeg har blitt IT-ansvarlig! Hurra! Første styremøte neste uke!

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Nyfiksa bil, igjen!

Skrevet 23.mar.2011 kl. 09:42 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Jada, fiksa bilen min i går! Hva var galt sier du? Denne gangen var det eksosen. Jeg har lenge hatt løs innmat i den ene eksospotta mi. I tillegg har jeg en stund hatt frieksos fordi hermetikkboksen som holdt anlegget sammen var rustet av. Så, i går var det skruing, kapping, sveising og montering. Sykt digg å ha en tett eksos som ikke skrangler.

Benyttet også gårdagens 14 grader og sol til å grille. Fjerde grilling i år, og vi har enda ikke kommet lenger enn til mars. God statistikk.

Jeg sitter nå hjemme og driver med delvis integrasjon! Jippi! Skal avgårde til Notodden om litt. Der har de åpen skole for elever ved videregående. Jeg skal si noen ord om hvordan det er å studere i Porsgrunn. Så er det rett hjem til Generalforsamling i Studentsamfunnet i Grenland. Aktiv dag!

Stakkars NRK-dama

Skrevet 16.mar.2011 kl. 22:25 i kategorien Dagliglivet - 1 kommentar - Del med andre

Som nevnt tidligere i dag var det et bidrag som ikke gikk helt som det skulle. Her er videoen av det som skjedde!
Som du ser er det i ferd med å gå galt. En annen vinkel ser du her.

Ellers så var Gunnar "Kjakan" Sønsteby og holdt foredrag på skolen i dag.

"Sønsteby er Norges høyest dekorerte borger, og er den eneste som har mottatt Krigskorset med tre sverd"

Kult å høre ham snakke om det som skjedde under krigen. Bra booking av UKA11 vil jeg si :)

16.mar.2011

Skrevet 16.mar.2011 kl. 18:00 i kategorien Dagliglivet - 3 kommentarer - Del med andreJa, da var Ta Sjansen over. Trykker du på bildet kan du se videoen av oss ned bakken! Fremragende innsats om jeg må si det selv.

Det holdt dessverre ikke til seier. Et firkløver på et Piano to med seg hovedpremien (etter et nokså fatalt forsøk, hvor de kjørte ned ei kameradame). I løpet av showet var det både stripping, musikk, grilling, nakenhet og en fantastisk kommentator. Ingen tvil om at jeg skal delta til neste år :)

hitkrilor

Helg, del 2:

Skrevet 06.mar.2011 kl. 22:21 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre

Hvor var du da Brå brakk staven? Utdatert! Spørsmålet er: Hvor var du da Northug kronet et fantastisk VM i Holmenkollen med seier på femmila?

Mitt svar:

Jeg stod på en avkjørsel på Ytre Valebø med NRK P1's kommentatorer ljomende på bilhøytalerene.

Etter en nokså aktiv fredag og lørdag har jeg i dag vært på roadtrip med pappa. Vi kjørte innover i Telemark til Bø og Notodden. Selvfølgelig fikk vi med oss hele femmila på radioen. Herlig! Avsluttet roadtripen på Rio Pizzeria her i Porsgrunn (som forøvrig serverer Porsgrunns beste pizza). Det mest fantastiske er at helga enda ikke er over. Frimandag i morra! Nais!

Helg, del 1:

Skrevet 05.mar.2011 kl. 21:42 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre

Fredag: Skole, snowboarding i terrengparken på Skien Fritidspark, bakt-potet aften hos Lars

Lørdag: Klatring, besøk av pappa, båltur og supermiddag på hybelen.

Søndag: Hvem vet, svaret kommer i morra! Skal iallefall henge med pappa!


Fra min kongespot på åsen rett bak studenthybelen! Bålkaffe <3

Eller kan jeg melde om at bad-taste-kroa var episk. Bilder kommer. Gjengen med Friluftsgruppa i Holmenkollen melder også om en fantakstisk dag. Kanskje jeg kan få litt bilder derfra også?

VM og kafé!

Skrevet 01.mar.2011 kl. 23:54 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre

VM-feberen har truffet Porsgrunn.


Ja, vi har to prosjektorer som viser VM i auditoriet.

Friluftsgruppa drar til Oslo på fredag for å være med på festen i helga. Jeg hadde i grunnen tenkt å være med, men det blir nok ikke til det. Litt teit i og med at jeg egentlig skulle være med å organisere opplegget. Værmeldingen er også kjempebra. Blir nok en kjempetur.

Jobbet på kafeen i dag, og det var min tur til å bake kake. Jeg mekka sammen Kvæfjordkake (verdens beste) i går. Den bli litt seig, men sykt digg! Kom på kafeen neste tirsdag! Og kom på Bad Taste-kro på torsdag! Gjør det!

hitkrilor

Kjølnesjordet open

Skrevet 27.feb.2011 kl. 16:43 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Nei, ikke tennis, ikke bordtennis, ikke lommetennis. I går var det Kjølnesjordet BeerPong Open:


Her ser det ut som om det har gått riktig så dårlig for meg!

Hvis du har kjennskap til BeerPong vet du at målet med spillet er å kaste en bordtennisball i koppene til din motstander. Han må så drikke innholdet i koppen. Innholdet er selvfølgelig øl! Når du har truffet alle koppene til motstanderen din er spillet over, og du har vunnet. I tillegg er det masse andre regler... gårdagens husregler var som følger:


Team Spy visualiserer neste kast! Bra kveld!

Vinterferie #2

Skrevet 24.feb.2011 kl. 20:10 i kategorien Dagliglivet - 1 kommentar - Del med andre

Ok, da! Så ble det vinterferie alikevel. Har etter en særdeles produktiv dag i går kunne jeg med god samvittighet ta meg fri i dag. Jeg benyttet anledningen til å dra til Siljan Alpinsenter. Etter de siste dagers snøfall var forholdene upåklagelige. En herlig dag i snøen ble det.

I morgen fortsetter ferien med klatring i Skien fritidspark! God ferie, alle sammen!

hitkrilor

Vinterferie!

Skrevet 22.feb.2011 kl. 12:52 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har vel egentlig, i teorien, ikke vintereferie, men denne uka er det lagt opp slik at vi kan ta det litt ekstra med ro. For min del betyr det at jeg får tid til å ta igjen endel skole og komme ajour. I tillegg blir det nok endel klatring i Skien Fritidspark. Alle rutene i klatreveggen ble tatt ned i helga som var, og nå er det bare nye problemer i veggen. Var en tur i går! Det ser lovende ut. Jeg har allerede valgt meg ut et par problemer jeg skal klare før sesongen er over. Forhåpentligvis lenge før...

Kjempehelg

Skrevet 21.feb.2011 kl. 08:53 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da var helga over for denne gang. Tilbake til skolebenken!

Helga har gått utrolig fort. Feiret at matteprøven var over på fredag, og våknet lørdag til strålende sol ute. Dro en tur til Langangen for å kjøre bil på isbane. For all del ikke med golfen, men jeg var med et par kompiser. Noen av de som var der har lagt ut en video: Ser vel litt gøy ut? Og sjekk det bra været! Hele greia ble bruttopp da vi fikk vite a "purken" var på vei...

Dro videre til grilling på nabostudenthyblene. Årets første grilling 21. februar er slettes ikke værst.


Blei litt kjøring der også, men da var det snørekjøring med miniski!

Avsluttet helgen med snowboardkjøring på Gautefall. Strålende sol, mye nysnø og konge forhold i bakken møtte oss på Gautefall. Tok selvfølgelig ingen bilder, men jeg lover, det var herlig!

Klar for Oslo!

Skrevet 13.feb.2011 kl. 23:53 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre

Siste kvelden i Bergen har kommet. Etter en nokså slitsom helg med reunion fra militæret i Kirkenes er jeg nå klar til å dra videre til Oslo. I morgen er det rigging for en ny utdanningsmesse som begynner på tirsdag. Jeg skal være i Oslo fram til Onsdag. Så er det retur til Porsgrunn og matteprøve på fredag. Jeg kjenner at jeg har litt dårlig samvittighet med tanke på matten. Gjorde et forsøk på å gjøre litt i dag, men det endte i ingeting. Får håpe at jeg får tatt meg tid til det i morgen. Godnatt og adjø Bergen.

Fordel med å bo på studenthybel #1

Skrevet 07.feb.2011 kl. 22:11 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

... du bor sammen med noen som kan lage mat til deg fra tid til annen:

Svarstad og bursdag!

Skrevet 05.feb.2011 kl. 16:06 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Var på snowshow på Svarstad i går. Bra arrangement, men SYKT dårlige forhold i bakken. Men, gratis var det. Så jeg har vel egentlig ikke lov til å klage. Fikk iallefall haugvis med gratis stæsj.Dro rett fra Svarstad til bursdagsfest. Lenge siden jeg har vært på en skikkelig hjemmefest. Det ble det, og kult var det! Lørdagen ser ut til å bli en rolig dag. Og det passer meg aldeles utmerket

svarstad snowshow bursdag

Ny overaskelse i Oslo

Skrevet 30.jan.2011 kl. 13:18 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Etter en lang natts arbeid på Workshopen (som forresten var veldig givende) kastet jeg meg på en bane opp til Majorstuen. Jeg hadde avtalt med en kompis fra Harstad om å få låne litt sofaplass nå i helgen. Etter ankomst fikk jeg meg 4 timer etterlengtet søvn og en lovnad om litt shopping og grandis når jeg sto opp. Lovnaden ble innfridd, i tillegg til gårdagens overaskelse: Jeg var i Oslo samme helga som UKA på Blindern! Og det betyr REVY:


Det ble en kjempekveld. Anbefaler alle å ta en turen til Blindern i UKA som kommer for å få med seg revyen.

Sitter i leiligheten til kompisen min nå. Her skrives det forretningsplaner og budsjetter. Ble visst en skikkelig gründer-helg det her. De som bor i leiligheten planlegger oppstart en bedrift i løpet av de neste månedene. Jeg får ikke avsløre noe, men potensialet for å tjene penger er stort... Spennende!

Skoledag nr 3

Skrevet 19.jan.2011 kl. 16:22 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har fri! Tenkte jeg skulle bruke dagen til noe kontruktivt så satte på vekkerklokka til vanlig tid: akkurat nok til å rekke skolen klokka kvart over 8.

Stod opp litt over ni, hadde sykt lang frokost, leste litt bed.øk. og jogga en tur. Vips så er klokka over fire!

Jogga forresten innom mekanikern i dag. Ikke sykt oppløftende, men han kom med en del alternativer til hva som er galt med Golfen min. Det er tilfeldigvis en kompis i klassen som driver og bygger om en Golf, så jeg håper at jeg kan rappe litt test-deler hos han. Han har jo tross alt en hel delebil. Så det skal nok bli i orden på bilen! Kanskje rekker jeg til og med 80-tallsfest i Bø neste helg.

Var forresten i skibakken i Skien Fritidspark i går. De skilter med "300 meter og har en koppheis du kan ta opp til toppen". Var faktisk ikke så aller værst. Men skal til HEMSEDAL i morgen... Det blir nok en høydare!


For en sykt kul gjeng! Hemsedal, pass på!

ski skien fritidssenter koppheis hemsedal skole bed øk

God start i Porsgrunn

Skrevet 16.jan.2011 kl. 21:37 i kategorien Dagliglivet - 3 kommentarer - Del med andre


Dette møtte meg når jeg kom hjem til Porsgrunn i går. Konlusjonen er enkel: Et juletre som taes rett inn i varmen, ikke gies vann og blir stående i over fire uker vil bli særdeles stusselig. Det har også en lei tendens til å kaste fra seg barnålene overalt (trolig i desperasjon som følge av sin treige nedverdigende død).

Bilen min har også brukt julehøytida til å bli enda stusseligere. Den fusker på tomgang, starter ikke når jeg vil og kveler seg når jeg kjører. Noe er definintivt galt.

Men utover dette er det veldig bra å være tilbake. Har tatt fatt på litt skolearbeid i dag, og det blir nok litt mer av det i morra. Må komme meg ajour.

Forresten begynner jeg på jegerprøvekurs i morra. DET blir konge!

Siste dag hjemme i Harstad

Skrevet 14.jan.2011 kl. 19:19 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da var dagen kommet. Min siste dag i Harstad for denne gang. I morgen flyr jeg sørover. Ligger allerede etter en uke på skolen, så ser fram til å få komme ajour.

Sees snart igjen Harstad!

Nordnorsk mathelg!

Skrevet 09.jan.2011 kl. 21:52 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Fredag: Ferskfisk, lever og rogn (les: mølje)

Lørdag: Hvalbiff!

Søndag: ??? Grandis!!

Er fortsatt i Harstad på "juleferie". Har ei jubbuke igjen før jeg retter nesen sørover mot Porsgrunn. Jeg har enda ikke fått alle eksamenskarakterene enda!! Dritt. Satser på at de kommer i løpet av uka. YEY!

Klar før ekspedisjon

Skrevet 05.jan.2011 kl. 21:43 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Jeg har akkurat meldt meg på Onecall Wintercamp 2011 - Tur til sydpolen - Følge fotsporene til Roald Amundsen:


Jeg kommer ikke til å legge noen link her. Jeg oppfordrer alle til å IKKE søke. JEG VIL PÅ TUR.

PS - Har selvfølgelig også meldt meg på 71 Grader Nord.

Skiiiii!

Skrevet 03.jan.2011 kl. 22:12 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Har brukt de to siste dagene til å teste mine to par tvillingtupp-ski! Herlig med snø i Sollifjellet alpintsenter.

Skiene har jeg hatt i et par år, men har nesten ikke brukt dem. Har prioritert snøfjøla. Er usikker på hva jeg synes er kulest. Tror jeg synes ski er diggest akkurat nå. Får vurdere etter jeg har vært i Hemsedal med brettet.

Sjekk ut løypekartet for Sollifjellet:


Lol, ja vi har bare en heis. T-krok FTW!

Gleder meg til Hemsedal kjenner jeg! Bare et par-tre uker igjen!

Godt Nytt år!

Skrevet 01.jan.2011 kl. 22:54 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da er det 2011. Tjuelleve! SYKT!

Det blei ei rolig feiring i gårkveld. Først familie, så venner. God steming! I tillegg var det snowboard-kjøring i går. Så hele nyttårsfeiringa var egentli afterski. Det fantastiske er at det snødde i HELE går! Det blir fantastisk å dra i bakken andre juledag når det åpner igjen.

Godt Nytt år fra Harstad:
Rett fra julefest til julefotball!

Skrevet 27.des.2010 kl. 12:35 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, jula har satt sine spor! Spising, drikking, avslapping! I dag er det slutt. Tre fotballkamper skal gjennomføres.

Jeg og noen kompiser har meldt oss på romjulcupen her hjemme i Harstad. Selvfølgelig fikk vi første kampen klokka 11 i morrest. Slitsom var det. Og med 0-5 tap var det ikke mye å skryte av. Men vi stiller med nytt mot klokka to.

Hjemme i Harstad!

Skrevet 23.des.2010 kl. 17:33 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Sykt digg å være hjemme. Trass i forsinkelser  og utallige timer venting på gardermoen var det sykt digg å reise hjem. Jeg valgte selvfølgelig å sitte ved nødutgangen på flyet, hvor det er ekstra  beinplass. Til min fornøyelse var nabosetet tomt. Konge!

Kom hjem til ferdig pynta julehus. Det er digg å være hjemme igjen. Det beste er vel egentlig å ha en utsikt:


Litt bedre enn å se ut på nabohuset på andre siden av en parkeringsplass..

GOD JUL!

Snart JULEFERIE

Skrevet 21.des.2010 kl. 21:28 i kategorien Dagliglivet - 1 kommentar - Del med andre

I skrivende stund er det 14 timer og 33 minutter til min siste eksamen for semesteret er over. Det vil si 14 timer og 33 minutter til JULEFERIE.

Trenger jeg å skrive mer? JUUUL! Ta en titt på året som var:

skole eksamen jibjab 2010 juleferie jul

Julebord

Skrevet 18.des.2010 kl. 14:05 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Tredje eksamen gjennomførte jeg i går. Litt usikker på hvordan det gikk. Skal feire at jeg er over halvveis på eksamenshelvette i dag... I dag er det julebord. Kalkunen er innkjøpt, juleølen er nedkjølt. Alt er klart for en episk aften.

I tillegg har det snødd en hel del i Porsgrunn. Liker det!

En liten demper på stemninga er at jeg i morra skal på skolen å ta siste finpussen på presentasjonen av prosjektet. Må vel egentlig også starte å øve til siste eksamen. Men, det skal ikke legge en demper på dagen i dag! :) JUUL!

Matte, CHECK!

Skrevet 14.des.2010 kl. 20:38 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

HAHA:Matteeksamen gikk bra i dag. SYKT bra faktisk. Dro å klatra etterpå:


Odd Erik gjør stunts i veggen!

Bra session i klatreveggen var det. Nå skal eksamen feires med å se filmen O'Horten og drikke en black russian eller to. I morra blir et prep til neste eksamen.. Æsj...

Forresten: Det beste med å ha et juletre på hybelen er at man har rørepinner uansett. Og, forresten: Ingen oppdatering på juletremysteriet, men har følerne ute konstant!

Oi, et JULETRE!

Skrevet 12.des.2010 kl. 21:39 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Som sagt har jeg prøvd å skape julesteming ved å lage julemat på hybeln. Men i dag skjedde det noe SYKT!

Jeg står opp, går på dass; Hva er det jeg ser? Det står et juletre i dusjen!


Det er ingen som vet hvor det kommer fra. Ikke jeg, ingen av hybelsamboerne mine, INGEN!

Uansett ble det ribbe til middag etter ei forholdsvis kort økt på skolen:


Sykt digg, sykt tidkrevende, sykt billig!

Siden noen hadde bestemt seg for å drepe et tre å putte det i dusjen hos meg og Ben måtte vi ære det ved å faktisk sette det opp inne på hybelen..


Nais, hæ?

Måtte selvfølgelig til å lage egen juletrefot (nok en ting man ikke vet at man ikke har når man ikke bor hjemme)Bare JUL! Julesteming!

Forresten, treet har vi kalt Stikke! AU!

Hvem vet

Skrevet 11.des.2010 kl. 23:28 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Bjarne ytret sin mening i dag angående bloggen min. For det første mente han at jeg burde prøve rosablogging. Det er jo det som er "poppis" for tida. For det andre mente han det var lite bilder av hva jeg gjør til vanlig. Så, for å tilfredsstille min mest trofaste leser: Hva gjør jeg..? JEG BLOGGER, og tar et bilde av det :)Litt trist at jeg faktisk stramma bicepsen på bildet... Forfengeligheten tar meg. HA HA! Litt trist at det ikke vises heller...

Uansett er det julehelg/skolehelg i helga. Prøver å gjøre endel skole opp mot eksamen, men prøver også å komme i julestemning. Løser det med å gjøre matte og spise julemat! I dag: Pinnekjøtt ala. Erlend. I morgen: Tynnribbe ala. MEG!

JUL!

 

God Jul!

Skrevet 06.des.2010 kl. 21:22 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, da va det jul! Sitter på hybelen, hører på julemusikk og spiser julemarsipan.. Hadde risengryngrøt til middag i dag! Skikkelig jul. Jeg har tilogmed kjøpt meg en julegave i dag: Termostat til Golfen! Og ikke minst: En isskrape med vott!

GOD JUL!

Geilo - Dag 5 og retur + julekalender

Skrevet 05.des.2010 kl. 23:05 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Siste dag på Geilo! Egentlig bare å rydde seg ut av hytta og dra hjemover. Bilen holdt utrolig nok helt hjem til Porsgrunn. På grunn av lite skolearbeid på Geilo måtte jeg rett på skolen ette hjemkomst, men etter tre-fire timer skolearbeid legger jeg meg nå med god samvittighet.

Glemte selvfølgelig å ta med julekalederen til Geilo, så i dag ble det FEM sjokolader på meg!


Geilo - Dag 3

Skrevet 03.des.2010 kl. 16:46 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Innedag... skoledag.. Litt bortkasta å sitte på Geilo med digitalteknikk-boka og jobbe seg gjennom en haug med øvingsoppgaver. Men, selv om jeg er på tur unnslipper jeg vel ikke skolehverdagen. Vant forresten Scrabblerunden i går, som tok SYKT lang tid. Kan ha noe med at det var litt voksenbrus med i bildet.

Jupp, dagens tips til deg:

Sjekk ut alle de andre HiT-bloggerne - HELTENE FRA TELEMARK - vi er alle igang med blogginga, og klare for å vise deg hvordan det er å studere ved Høgskolen i Telemark:

Geilo - Dag 2

Skrevet 02.des.2010 kl. 22:48 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andreDag to på Geilo! I dag har vi vært i trekket! Fantastisk hærlig å glemme skole  og Porsgrunn, og bare cruise i løypene i sola (selvom det ble en del knall og fall). Orginalplanen var å bare være en dag i trekket i løpet av turen opp hit, men etter dagens tur ble det enstemmig vedtatt at vi MÅ tilbake på lørdag. I dag var det over 20 minus i bakken. Til lørdag skal det være bare 13. Blir konge! I morra blir det dog skole. Ikke helt konge, men med første eksamen på tirsdag må vi vel begynne å pushe. Nå er det scrabble på hytta. Jeg SKAL vinne!

PS - Simen mener forresten at jeg IKKE skal vinne, og påstår i tillegg at han er søt!

Geilo - Dag 1

Skrevet 01.des.2010 kl. 23:15 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre


Etter en god 4timers biltrtur fra Porsgrunn til Geilo er vi kommet fram i god behold. Det viste seg dog at termostaten på bilen min er ødelagt. Dermed måtte det papplater til for å dekke til radiatoren. Vi hadde selvfølgelig ikke annet en øl-papp å bruke.. Men nå er det grilling av pølser i peisen, amerikaner-spilling (jeg leder selvfølgelig) og en kald en eller to. Bakken åpner klokka halv ti i morra! Vi er klar

Taco-onsdag! Quiz-torsdag!

Skrevet 25.nov.2010 kl. 18:59 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Hver dag er en fest! I går var det taco-kveld på Arena med etterfølgenede klatring i Fritidsparken. I dag er det quiz på Elverøy. Dagene går utrolig fort for tia. Gjelder bare å henge med i svingene!

Okei, tacoen i går: 20 kr, spis så mye du vil! Utrolig? Kanskje.. Det har iallefall vært en realitet for meg annenhver onsdag siden jeg startet på skolen i høst. Det er menigheten Arena som byr opp til studentfóring hver fjortende dag. De stiller ingen krav til livssyn for spise tacoen deres. For meg som ikke tror på noe som helst er det veldig greit. Også inkluderer dem kaffe og kjeks i tjuekroningen også. UTROLIG!

Nå skal jeg snart av gårde og prøve meg på quizen.. Håper at i dag er dagen. Vant quizen for et par månder siden. Men æren for det skal jeg ikke ha. Det skal dermed mine lagkamerater og deres smart-telefoner. Seieren smakte dog ikke godt. Dermed er det strict ingen juksing fra min side fra nå av.

Avslutter med å legge ved et bilde fra tidligere i år. Næremere bestemt buss-rebusløpet i september. Kan du finne Willy?
Kulda kommer!

Skrevet 22.nov.2010 kl. 16:28 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Nå blir det kaldt. HAMSTRE VED, sier Dagbladet. Da er det digg at jeg har inkludert strøm i husleia på hybelen min. La kulda komme. Jeg har nemlig en ekstra tjukk ullgenser også...

Sitter på skolen nå. Tar igjen matte fra forrige uke. Godt å komme ajour når det blir nytt tema i matten i morra. I kveld blir det klatring i Fritidsparken! YEAH!

Forresten, Kulda, ta med litt snø når du først kommer :)

Lekedag i snøen!

Skrevet 21.nov.2010 kl. 19:02 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andreDa ble det snø i dag gitt. Startet dagen klokka 10, og rettet nesen innover i Telemark. Mot Bø, mot snø, mot Liftjell... Mot evigheten - og forbi!

Hadde en kanondag nederst i trekket oppe på Lifjell. I dag ble det sesongens første:

Slettes ingen dårlig dag. Sjekk ut bildene fra dagen på hjemmesida mi.

EU-godkjenning: CHECK!

Skrevet 20.nov.2010 kl. 17:22 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Jadda, bilen min er EU-godkjent. Bra, HÆ? Etter mye slit i høst for å få bilen i "sikker tilstad" fikk jeg endelig godkjent den på torsdag.. Joda, den er krasjet på ene siden.. Jada, jeg har tre forskjellige typer vinterdekk på den.. Jada, den har løs innmat i potta som fører til rare lyder.. Det er det som er sjarmen med bilen min:Uansett skal det feires i morra. Da blir det roadtrip: Quest 4 snw! Snø i morgen! Brett! Snøengla! Lover bilder!

Skoledag på søndag!

Skrevet 14.nov.2010 kl. 23:43 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

I et forsløk på å få ferdigstillt prosjektrapporten vi har jobbet med på skolen siden august har gruppa mi sittet på skolen i hele dag. Og gjett om vi har fått gjort mye! Nå blir det bare å sette seg tilbake å ta livet helt med ro...Kanskje også ringe hjem og gratulere med farsdagen.

Krabbeklo.. i Strömstad?

Skrevet 14.nov.2010 kl. 01:09 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Selv om snøen laver ned i store deler av Telemark har den hvite herligheten glimtet med sitt fravær i Porsgrunn. Jeg må innrømme at jeg er klar for vinter og snø. Men man kan vel ikke bare sitte å vente på den, kan man?

Derfor dro jeg og tre medstudenter fra klassen til Harryland i dag. Porsgrunn -> Sandefjord -> Strömstad -> Moss -> Horten -> Porsgrunn. Mål: Billig mat og drikke. Resultat: Ei god kvote alkohol, masse bacon og mye appelsinkrokansjokolade. Selv om alle tre er skikkelig gode kandidater til å være dagens innkjøp, er det en annen ting som tar toppen av kaka. Nemlig denne:Så, nå sitter jeg her og spiser, skriver og drikker svensk cider. Slettes ingen dårlig kombinasjon. Skal begi meg ut på appelsinkrokansjokoladen etterpå. Hvorfor har de stoppet å selge den her i Norge? Det er da INGEN grunn for det? Dumme Freia. I morra blir det skole og sluttspurt på prosjektrapporten. Skal bli SYKT godt å bli ferdig :) Og, forresten: VI GLEDER OSS:

Flere innlegg

Arkivet

Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits