Film

OM MEG

Programmering med Trolljegeren

Skrevet 08.feb.2011 kl. 13:39 i kategorien Film - 0 kommentarer - Del med andre

Sitter på skolen og har programmeringsforelesning. Siden PC'en er oppe blir det selvøflgelig både facebook og dbnett. Er ikke den mest engasjerende forelesningen jeg har vært i. Vi driver og lager diverse kalkulatorer i Visual Basic akkurat nå lager vi en funksjon som skriver bokstaver i ei rute. Veldig basic!

Men, tenkte jeg skulle nevne at Trolljegeren kommer på DVD i morgen:



Har du ikke sett den? Gjør det! Otto Jespersen og Troll. Kan det bli bedre?



Filmen har, som dere ser, fått varierte anmeldelser. Jeg regner med at du, som meg, har størst tro på P3s Birger Vestmo. Jeg er iallefall enig med han. Definitivt en sekser!

Øl forandret verden!

Skrevet 06.feb.2011 kl. 00:57 i kategorien Film - 1 kommentar - Del med andre

Visste du at øl:

  1. er grunnen til at vi mennesker startet å bo i byer?
  2. er bakgrunnen til skriftspråket?
  3. sørget for at pyramidene ble bygd?

Ikke? Sjekk ut denne fantastiske Discovery-dokumentaren:



O'horten er verdt en titt

Skrevet 16.des.2010 kl. 12:27 i kategorien Film - 0 kommentarer - Del med andre

For to dager siden, før vi starta med juletrepyntinga, så jeg filmen O'Horten. Det er en norsk film fra 2007 som har vært på en rekke filmfestivalen rundt om i verden. Den handler om livet til Odd Horten. Dvs. den handler om livet til Odd Horten etter han går av med pensjon etter over 40 år i tjeneste som lokfører for NSB.

Filmen gir et humoristisk bilde av hvordan lokførerne til NSB er, og forteller vel egentlig en tildels pikaresk historie om Odd. Det vil si at Odd fremstilles som en slags halvveis-helt med lav status. Historien om helten fortelles gjennom en rekke, ikke fullt så sammenhengende, historier som underbygges av litt quirky humor og tildels satire.

Jeg synes filmen var moro, underholdene og sjarmerende. Liker du litt rare filmer med godt framstilte karakterer? Sjekk ut O'Horten. Sjekk iallefall ut traileren nederst i posten. Definitivt en bra norsk film.

Grusomme meg!

Skrevet 13.nov.2010 kl. 01:21 i kategorien Film - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, æ innrømme det; Æ har tatt helg! Feira at matteprøven va over på torsdag. Det resulterte i en litt treig start på dagen i dag. Men såpass må man vel tåle.

Som dåkker ser så e bloggen oppfreska litt. Æ trur det blir sånn passeli bra det her.. Innvendinge? Må bære prøve å få på plass alle funksjona, så sir æ mæ førnøyd.



Så grusomme meg i dag. Bra avsluting på uka. Likte tullingan på bildet. De kan lett sidestilles med ekornet i Istid... Definitivt værdt halvanna time. SE DEN!

Flere innlegg

Arkivet

Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits