januar 2011

OM MEG

Ny overaskelse i Oslo

Skrevet 30.jan.2011 kl. 13:18 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Etter en lang natts arbeid på Workshopen (som forresten var veldig givende) kastet jeg meg på en bane opp til Majorstuen. Jeg hadde avtalt med en kompis fra Harstad om å få låne litt sofaplass nå i helgen. Etter ankomst fikk jeg meg 4 timer etterlengtet søvn og en lovnad om litt shopping og grandis når jeg sto opp. Lovnaden ble innfridd, i tillegg til gårdagens overaskelse: Jeg var i Oslo samme helga som UKA på Blindern! Og det betyr REVY:


Det ble en kjempekveld. Anbefaler alle å ta en turen til Blindern i UKA som kommer for å få med seg revyen.

Sitter i leiligheten til kompisen min nå. Her skrives det forretningsplaner og budsjetter. Ble visst en skikkelig gründer-helg det her. De som bor i leiligheten planlegger oppstart en bedrift i løpet av de neste månedene. Jeg får ikke avsløre noe, men potensialet for å tjene penger er stort... Spennende!

Workshop med Start!

Skrevet 28.jan.2011 kl. 21:57 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, denna Start-greia var noe helt annet jeg trodde det skulle være. Ankom litt før ni i morges, og fikk da vite at vi skulle jobbe nonstop i 24 timer. Altså er vi ikke ferdig før i morgen tidlig!

Først ble vi delt inn i grupper som har jobbet med caser, ideer, marked og diverse. Vi har selvfølgelig opprettet en blogg om prosessen, og "leverer inn" blogginnlegg for hver oppgave:

TeamTricolor - Mitt lag!
VaFongool - Musikklaget
Double Trouble - En harstadværing og ei musikkjente!

Gøy er det!

Her er laget mitt:
Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Tredje fredag uten skole!

Skrevet 27.jan.2011 kl. 21:17 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har nå hatt skole i nesten tre uker siden jul. Jeg, derimot, kom tilbake fra juleferie for to uker siden. Siden da har vi hatt fire fridager og jeg skal nå til å droppe min tredje fredag dette semesteret. Definitivt ikke en god start. Men, hva skal jeg gjøre? Jeg har jo faktisk bedre ting å gjøre. Første uka var det jobb. Forrige uke var det Hemsedal. I morra er det Start-Kick-Off i Oslo ( som jeg fortalte om i går ). Dette blir bra.

Det ser ut til at det blir et travelt semester selv om andre semester skal være "det letteste" på min bachelor. Grunnet til at det blir travelt er alt som skjer utenom. Jeg jobber på kafeen, kommer til å jobbe som leder i Friluftsgruppa, mest sannsynlig være IT-ansvarlig for SiG, jeg blogger og jeg skal promotere skolen på utdanningsmesser. Og nå skal jeg altså være med på å starte opp en underavdeling av start her i Porsgrunn.

Ser ut til at dette blir et spennende halvår.

hitkrilor

Kafe og START

Skrevet 26.jan.2011 kl. 00:09 i kategorien Dypet - 1 kommentar - Del med andre

Har jobbet på studentkafeen i dag. Etter en vannskade på studenthuset har vi i dag lånt et lokale på skolen, nemlig Kafe Mentor. Det var en koselig samling folk, som vanlig. Hele den "vanlige" gjengen var der + et par nye innslag (ihvertfall for meg). Det hadde vært sykt om det en gang kom masse nye folk på kafeen. Tror vi må til å promotere en dag.

En annen kul ting som har skjedd i dag er at jeg har blitt invitert til START-kickoff i Oslo til helga. Start Norge er en organisasjon av og for studenter som ønsker å "tilby studenter i store deler av landet et tilbud når det gjelder arrangementer og events angående innovasjon og entreprenørskap." Sjur som går andre året her i Porsgrunn har planer om å starte opp en avdeling her i Porsgrunn. I forbindelse med det er det arrangert en tur til Oslo for å ta del i KiCKOFF for deres Venture Cup. Venture Cup er norges største forretningsplankonkurranse med regionale og nasjonale finaler. Gleder meg til å dra til Oslo, og det blir spennende å se om vi klarer å starte en lokallag her i Porsgrunn.

Retur fra Hemsedal!

Skrevet 23.jan.2011 kl. 22:38 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Etter en fem timers busstur tilbake fra Hemsedal er jeg nå på plass i Porsgrunn igjen. Med meg hjem har jeg

Hemsedal med Friluftsgruppa var sykt gøy!

Hadde faktisk en ambisjon om å kjøre en bildespesial fra Hemsedal her. Det satte en simpel tjuvradd en effektiv stopper for ved å stjele kameraet mitt fra leiligheten vår. Telefonen min forsvant i samme sluket. Så, for deg som hadde hatt enorm glede av å se bilder av meg i bakken, på Stavkroa, på Hemsen eller i fosterstilling på sofaen mens jeg ventet på dagen første kaffe: Sorry, det er ikke min feil.

Hemsedal!

Skrevet 22.jan.2011 kl. 12:58 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

En ting er sikkert: Skikjøring (les: tryning) en hel dag kombinert med uante mengder alkohol er sykt slitsomt...

En annen ting er også sikkert: Hemsedal er sykt gøy!

Kom, bli med! Vær en helt!

Skrevet 20.jan.2011 kl. 12:34 i kategorien Sniksjølpromotering - 0 kommentarer - Del med andre

Er akkurat på vei til å dra til HEMSEDAL. Ville bare dele denne videoen med dere. Og, ja, jeg er med i den. Det er reklamevideoen for Høgskolen i Telemark - "Heltene fra telemark 2011"

Digg it! Nå skal jeg shredde!

Skoledag nr 3

Skrevet 19.jan.2011 kl. 16:22 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har fri! Tenkte jeg skulle bruke dagen til noe kontruktivt så satte på vekkerklokka til vanlig tid: akkurat nok til å rekke skolen klokka kvart over 8.

Stod opp litt over ni, hadde sykt lang frokost, leste litt bed.øk. og jogga en tur. Vips så er klokka over fire!

Jogga forresten innom mekanikern i dag. Ikke sykt oppløftende, men han kom med en del alternativer til hva som er galt med Golfen min. Det er tilfeldigvis en kompis i klassen som driver og bygger om en Golf, så jeg håper at jeg kan rappe litt test-deler hos han. Han har jo tross alt en hel delebil. Så det skal nok bli i orden på bilen! Kanskje rekker jeg til og med 80-tallsfest i Bø neste helg.

Var forresten i skibakken i Skien Fritidspark i går. De skilter med "300 meter og har en koppheis du kan ta opp til toppen". Var faktisk ikke så aller værst. Men skal til HEMSEDAL i morgen... Det blir nok en høydare!


For en sykt kul gjeng! Hemsedal, pass på!

ski skien fritidssenter koppheis hemsedal skole bed øk

Første skoledag 2

Skrevet 17.jan.2011 kl. 16:56 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, i dag var haraballet igang! Matte, Teknisk Engesk, Bedriftsøkonomi! Mye å ta igjen. I tillegg en hel haug med klesvask:


Ikke alle som har superundertøyhimmelseng på hybelen!

Sitter nå og drikker kaffe. Skal på jægerprøvekurs om en liten time. Tenkte akkurat litt over dokumentaren jeg så i gårkveld: BP-katastrofen i Mexicogulfen.

Stygg sak. Dokumentaren er verdt en titt iallefall. Etter å ha sett den er jeg enda mer overbevist om at oljeboring i Lofoten og Vesterålen ikke burde gjøres. Apropo Lofoten - Gleder meg alt til sommerferien. Da blir det Lofotentur!

God start i Porsgrunn

Skrevet 16.jan.2011 kl. 21:37 i kategorien Dagliglivet - 3 kommentarer - Del med andre


Dette møtte meg når jeg kom hjem til Porsgrunn i går. Konlusjonen er enkel: Et juletre som taes rett inn i varmen, ikke gies vann og blir stående i over fire uker vil bli særdeles stusselig. Det har også en lei tendens til å kaste fra seg barnålene overalt (trolig i desperasjon som følge av sin treige nedverdigende død).

Bilen min har også brukt julehøytida til å bli enda stusseligere. Den fusker på tomgang, starter ikke når jeg vil og kveler seg når jeg kjører. Noe er definintivt galt.

Men utover dette er det veldig bra å være tilbake. Har tatt fatt på litt skolearbeid i dag, og det blir nok litt mer av det i morra. Må komme meg ajour.

Forresten begynner jeg på jegerprøvekurs i morra. DET blir konge!

Siste dag hjemme i Harstad

Skrevet 14.jan.2011 kl. 19:19 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da var dagen kommet. Min siste dag i Harstad for denne gang. I morgen flyr jeg sørover. Ligger allerede etter en uke på skolen, så ser fram til å få komme ajour.

Sees snart igjen Harstad!

Nordnorsk mathelg!

Skrevet 09.jan.2011 kl. 21:52 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Fredag: Ferskfisk, lever og rogn (les: mølje)

Lørdag: Hvalbiff!

Søndag: ??? Grandis!!

Er fortsatt i Harstad på "juleferie". Har ei jubbuke igjen før jeg retter nesen sørover mot Porsgrunn. Jeg har enda ikke fått alle eksamenskarakterene enda!! Dritt. Satser på at de kommer i løpet av uka. YEY!

Klar før ekspedisjon

Skrevet 05.jan.2011 kl. 21:43 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Jeg har akkurat meldt meg på Onecall Wintercamp 2011 - Tur til sydpolen - Følge fotsporene til Roald Amundsen:


Jeg kommer ikke til å legge noen link her. Jeg oppfordrer alle til å IKKE søke. JEG VIL PÅ TUR.

PS - Har selvfølgelig også meldt meg på 71 Grader Nord.

Skiiiii!

Skrevet 03.jan.2011 kl. 22:12 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Har brukt de to siste dagene til å teste mine to par tvillingtupp-ski! Herlig med snø i Sollifjellet alpintsenter.

Skiene har jeg hatt i et par år, men har nesten ikke brukt dem. Har prioritert snøfjøla. Er usikker på hva jeg synes er kulest. Tror jeg synes ski er diggest akkurat nå. Får vurdere etter jeg har vært i Hemsedal med brettet.

Sjekk ut løypekartet for Sollifjellet:


Lol, ja vi har bare en heis. T-krok FTW!

Gleder meg til Hemsedal kjenner jeg! Bare et par-tre uker igjen!

Godt Nytt år!

Skrevet 01.jan.2011 kl. 22:54 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da er det 2011. Tjuelleve! SYKT!

Det blei ei rolig feiring i gårkveld. Først familie, så venner. God steming! I tillegg var det snowboard-kjøring i går. Så hele nyttårsfeiringa var egentli afterski. Det fantastiske er at det snødde i HELE går! Det blir fantastisk å dra i bakken andre juledag når det åpner igjen.

Godt Nytt år fra Harstad:
Flere innlegg

Arkivet

Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits