februar 2011

OM MEG

Kjølnesjordet open

Skrevet 27.feb.2011 kl. 16:43 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Nei, ikke tennis, ikke bordtennis, ikke lommetennis. I går var det Kjølnesjordet BeerPong Open:


Her ser det ut som om det har gått riktig så dårlig for meg!

Hvis du har kjennskap til BeerPong vet du at målet med spillet er å kaste en bordtennisball i koppene til din motstander. Han må så drikke innholdet i koppen. Innholdet er selvfølgelig øl! Når du har truffet alle koppene til motstanderen din er spillet over, og du har vunnet. I tillegg er det masse andre regler... gårdagens husregler var som følger:


Team Spy visualiserer neste kast! Bra kveld!

Vinterferie #2

Skrevet 24.feb.2011 kl. 20:10 i kategorien Dagliglivet - 1 kommentar - Del med andre

Ok, da! Så ble det vinterferie alikevel. Har etter en særdeles produktiv dag i går kunne jeg med god samvittighet ta meg fri i dag. Jeg benyttet anledningen til å dra til Siljan Alpinsenter. Etter de siste dagers snøfall var forholdene upåklagelige. En herlig dag i snøen ble det.

I morgen fortsetter ferien med klatring i Skien fritidspark! God ferie, alle sammen!

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Vinterferie!

Skrevet 22.feb.2011 kl. 12:52 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har vel egentlig, i teorien, ikke vintereferie, men denne uka er det lagt opp slik at vi kan ta det litt ekstra med ro. For min del betyr det at jeg får tid til å ta igjen endel skole og komme ajour. I tillegg blir det nok endel klatring i Skien Fritidspark. Alle rutene i klatreveggen ble tatt ned i helga som var, og nå er det bare nye problemer i veggen. Var en tur i går! Det ser lovende ut. Jeg har allerede valgt meg ut et par problemer jeg skal klare før sesongen er over. Forhåpentligvis lenge før...

Kjempehelg

Skrevet 21.feb.2011 kl. 08:53 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Da var helga over for denne gang. Tilbake til skolebenken!

Helga har gått utrolig fort. Feiret at matteprøven var over på fredag, og våknet lørdag til strålende sol ute. Dro en tur til Langangen for å kjøre bil på isbane. For all del ikke med golfen, men jeg var med et par kompiser. Noen av de som var der har lagt ut en video: Ser vel litt gøy ut? Og sjekk det bra været! Hele greia ble bruttopp da vi fikk vite a "purken" var på vei...

Dro videre til grilling på nabostudenthyblene. Årets første grilling 21. februar er slettes ikke værst.


Blei litt kjøring der også, men da var det snørekjøring med miniski!

Avsluttet helgen med snowboardkjøring på Gautefall. Strålende sol, mye nysnø og konge forhold i bakken møtte oss på Gautefall. Tok selvfølgelig ingen bilder, men jeg lover, det var herlig!

Som natt og dag!

Skrevet 18.feb.2011 kl. 18:12 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

I går:

Sykt stressa over å ha brukt siste uka i Bergen i stedet for å gjøre matte. Skole fra 8 til halv ellve på kvelden for å få bukt med matematikkes mystikk og mysterier. Stress!

I dag:

Matteprøven vel overstått. Klar for helg, øl og avslapping. Prøven var enklere en fryktet. Livet er godt.

hitkrilor

Messebilde!

Skrevet 15.feb.2011 kl. 19:04 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre


Får ikke du sykt lyst til å gå på skole i Porsgrunn med meg etter at du har sett dette bildet?

Første dag på messe i Oslo i dag. Fint! Gøy å prate om skolen i 8 timer. Og for hver gang jeg snakker med noen blir jeg mer og mer overbevist om at Høgskolen i Telemark er det eneste reelle valget blandt høgskolene i landet. Overbeviser meg selv faktisk. Siste dag for meg i Oslo i morgen! Kom innom!

Klar for Oslo!

Skrevet 13.feb.2011 kl. 23:53 i kategorien Dagliglivet - 2 kommentarer - Del med andre

Siste kvelden i Bergen har kommet. Etter en nokså slitsom helg med reunion fra militæret i Kirkenes er jeg nå klar til å dra videre til Oslo. I morgen er det rigging for en ny utdanningsmesse som begynner på tirsdag. Jeg skal være i Oslo fram til Onsdag. Så er det retur til Porsgrunn og matteprøve på fredag. Jeg kjenner at jeg har litt dårlig samvittighet med tanke på matten. Gjorde et forsøk på å gjøre litt i dag, men det endte i ingeting. Får håpe at jeg får tatt meg tid til det i morgen. Godnatt og adjø Bergen.

HiT på offensiven

Skrevet 11.feb.2011 kl. 18:33 i kategorien Sniksjølpromotering - 2 kommentarer - Del med andre

Kjendis! Har du sett en video på dagbladet.no i løpet av de siste dagene? Gjør du det vil du se ansiktet mitt på reklamevideoene før/etter videoene. Prøv det ut.

Markedskampanjen til HiT er heftig igang.


Denne anonsen kommer i dagbladet neste fredag og fredagen etter. I tillegg er vi jo og reiser rundt på messer overalt på landet og promoterer. Om ikke enhver i det ganske land veit om studietilbudet hos oss i løpet av februar skjønner jeg ingen ting. Lurer du på noe om skolen eller studietilbudet. Trykk på bildet over.

hitkrilor

Bergen Dag 1

Skrevet 09.feb.2011 kl. 23:15 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, da var messeeventyret i gang. Jeg er nå i Bergen etter en lang kjøretur og både en, to og mange navigeringsfeil. Jeg og en student fra Bø kjørte hit i dag og har rigget klar til utdanningsmesse i Grieghallen hvor vi skal promotere HiT. Messa varer i to dager fra ni om morgenen til seks om kvelden. Er du i Bergen? KOM PÅ BESØK

Helga skal jeg tilbringe med en gjeng fra militæret. Grensevakta samles i Bergen. Nais!

Programmering med Trolljegeren

Skrevet 08.feb.2011 kl. 13:39 i kategorien Film - 0 kommentarer - Del med andre

Sitter på skolen og har programmeringsforelesning. Siden PC'en er oppe blir det selvøflgelig både facebook og dbnett. Er ikke den mest engasjerende forelesningen jeg har vært i. Vi driver og lager diverse kalkulatorer i Visual Basic akkurat nå lager vi en funksjon som skriver bokstaver i ei rute. Veldig basic!

Men, tenkte jeg skulle nevne at Trolljegeren kommer på DVD i morgen:Har du ikke sett den? Gjør det! Otto Jespersen og Troll. Kan det bli bedre?Filmen har, som dere ser, fått varierte anmeldelser. Jeg regner med at du, som meg, har størst tro på P3s Birger Vestmo. Jeg er iallefall enig med han. Definitivt en sekser!

Fordel med å bo på studenthybel #1

Skrevet 07.feb.2011 kl. 22:11 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

... du bor sammen med noen som kan lage mat til deg fra tid til annen:

Øl forandret verden!

Skrevet 06.feb.2011 kl. 00:57 i kategorien Film - 1 kommentar - Del med andre

Visste du at øl:

  1. er grunnen til at vi mennesker startet å bo i byer?
  2. er bakgrunnen til skriftspråket?
  3. sørget for at pyramidene ble bygd?

Ikke? Sjekk ut denne fantastiske Discovery-dokumentaren:Svarstad og bursdag!

Skrevet 05.feb.2011 kl. 16:06 i kategorien Dagliglivet - 0 kommentarer - Del med andre

Var på snowshow på Svarstad i går. Bra arrangement, men SYKT dårlige forhold i bakken. Men, gratis var det. Så jeg har vel egentlig ikke lov til å klage. Fikk iallefall haugvis med gratis stæsj.Dro rett fra Svarstad til bursdagsfest. Lenge siden jeg har vært på en skikkelig hjemmefest. Det ble det, og kult var det! Lørdagen ser ut til å bli en rolig dag. Og det passer meg aldeles utmerket

svarstad snowshow bursdag

Tilbake på barneskolen

Skrevet 04.feb.2011 kl. 10:22 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Bursdag! Ikke meg, men en kompis i klassen. Kom på skolen og der satt det en liten gjeng med en bursdagsmuffins og venta på bursdagsbarnet.Det ble med en gang bestemt at vi måtte synge bursdagssang. Så, i ekte barneskoleånd sang vi "hurra for deg" i det han kom inn døra! God stemning. God start på dagen etter en litt sen kveld på studentkroa i går.

Forresten: TV2 Snowshow på Svarstad i dag! Guess who's going? Roadtrip med nyfiksa bil!

hitkrilor

Synderen er funnet!

Skrevet 01.feb.2011 kl. 23:41 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Som jeg skrev tidligere har bilen min vært svært lite medgjørlig. I dag fikk jeg bukt med problemet. Fordelerlokket og rotoren var brent! Vips, fungerende bil! Så enkelt var det altså. Skulle gjort det for lenge sia, men fikk ikke taua den til en garasje før i går. Men nå er den fungerende igjen. Kanskje jeg kan få opp klatre-frekvensen min litt. Har enda ikke vært å klatra på denna sia av nyåret... I morra skal vi nok få bukt med det!

golf bil fordeler

Flere innlegg

Arkivet

Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits