april 2011

OM MEG

Det blei skikkelig ferie, gitt..

Skrevet 19.apr.2011 kl. 07:12 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

...også fra bloggen.


Utsikta fra kjøkkenvinduet der jeg sitter nå.

Det er faktisk sykt digg å være hjemme. Avslapping, skolefri og gode venner er slettes ingen dårlig kombo. Jeg har selvfølgelig ikke bare ligget på latsiden.

Torsdag: Catchup med familien, planlegging av kjøkkenopppussing og øling på studentkroa.

Fredag: Enda mer catchup med enda mer familie, photoshoot på Grunder, bartendet på studentkroa.

Lørdag: Skitur i påskevær med påfølgende elgstek og hjemmelaget ripsvin i godt lag.

Søndag: Ut med sjarken for å fiske.

Mandag: Roligdag med fiskekakelaging og avslapping.

IDAG: SNOWBOARD i digg påskevær!

På vei hjem!

Skrevet 13.apr.2011 kl. 16:12 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, det er påskeferie! Jeg er på vei hjem.. Sitter på Egon ved Oslo S og blogger.Har selvfølgelig tatt med meg litt skolearbeid hjem, men har egentlig ikke helt trua på at det blir så mye jobbing. Satser på mye kos og avslapping, jeg. Meen jeg har tatt meg en uke ekstra fri, dvs hele to uker påske, bare fordi flybillettene i selve påskeuka var LATTERLIG dyre.Jeg rekker akkurat tilbake til kanotur med Friluftsgruppa. Vi har i grunnen ikke bestemt hvor vi skal, bare at vi skal. DET blir digg.. 

Sommer og sol!

Skrevet 11.apr.2011 kl. 21:54 i kategorien Blogg - 1 kommentar - Del med andre

De siste dagene har det vært knallbra vært her i Porsgrunn. Sol, skyfri himmel! Kanon! Det fordrer til uteaktiviteter, ikke skolearbeid. Har dratt fram slakklina fra vinterdvale i dag. Har også spilt litt snadvolley. Jeg har tilogmed spist softis. I morgen blir det nok litt mer skole. MEN jeg tar faktisk påskeferie i morgen kveld.. Over to uker med herlig påskeferie.. DIGG!

Grenlandsbrua!

Skrevet 09.apr.2011 kl. 20:36 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Supervær i Porsgrunn i dag også!Kjørte til Brevik og traska opp forbi dammene til utkikkspunktet over Grenlandsbrua.Utsikten var konge. Planen vår var dog litt rappelering og klatring. Fikk utfordret oss bra i veggen. Var litt utenfor komfortområdet på litt av led-klatringa, men til toppen kom vi!!På vei hjem fikk vi vite at det var grilling på nabohybelen. Da var det bare å hive seg rundt å fikse grillmat!Nå sitter jeg og lader opp til det Party Of The Century. Lurer på hva det er? KLIKK HER!

Årets kjøp!

Skrevet 09.apr.2011 kl. 00:02 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, det har rukket å bli fredag.. Som Rebecca Black sier det:

"Yesterday was Thursday, Thursday
Today i-is Friday, Friday (Partyin')
We-we-we so excited
We so excited"


I går var det bowling og pizza med klassen. Med påfølgende tur på Sexy Hawaii Kro.

Tidlig matteleksjon i dag! Suste gjennom øvingsoppgavene og tok meg en tur til byen. Det blåste noe helt sykt i dag!


Du ser det helt sikkert ikke, men den lille rundingen på bildet er en sånn ville vesten-gren-ball-sak. Ja! Porsgrunn = ville vesten.Var på storinnhandling for å handle inn greier til morgendagsens fest: Party of The Century. Og, uten å avsløre for mye: Det kan hende det blir behov for beskyttelsesdraktene! De har selvfølgelig også fått eget design...Dagens største event er uten tvil at jeg har kjøpt meg en ny radio! 80.- på bruktbutikken! Ved siden av BoomBoxen ser du starten på avocado-treet mitt som har vært et prosjekt den siste måneden! Nå har det endelig fått jord rundt røttene, ikke bare vann. Håper den overlever en stund...

Nå er faktisk akkurat nasjonal rapshow (ja, jeg har selvfølgelig hørt det på nyradioen) ferdig, så jeg takker for meg!

SiG fra ende til annen!

Skrevet 06.apr.2011 kl. 22:37 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

SiG - Studentsamfunnet i Grenland - tar opp mye av tida mi nå om dagen. Føler at det har gått i ett denne uka. Som IT-ansvarlig har jeg hatt en del å gjøre nå under styreskiftet. Tirsdagen var det min tur å jobbe på kafeen også.


På grunn av Internasjonal Uke på HS kom det faktisk masse folk på kafeen. Kjempetrivelig. Fikk også benyttet anledningen til å kjøpe inn litt nytt stasj til Friluftsgruppa.


I dag hadde Sjur Dragestad et forrykende foredrag om innovasjon og om å gripe livet! Kjempenais. Dro rett fra foredraget til Elverhøy, hvor vi i det nye styret hadde vårsjau! Etter ryddinga var det styremøte. Jeg har nå akkurat rukket hjem for å gjøre ferdig vinen min:Så, skål! Og jeg gleder meg til å legge meg :)

Første uteklatredag!

Skrevet 04.apr.2011 kl. 21:05 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

I anledning sol, skolefri og vår var det i dag første uteklatredag for sesongen '11.Etter at Grenland skisenter meldte om siste åpningsdag i går tok vi selvfølgelig turen dit for vinterens siste snowboard-tur, etterfulgt av årets første softis. Da var det selvfølgelig bra å innvie sommeren med uteklatring i dag. Legg merke til at det faktisk var t-skjorte-vær.Det ble ikke de aller største prestasjonene i veggen, men fikk da tafset på litt stein og slikket litt sol.Vi satte selvfølgelig opp en skikkelig camp nedenfor veggen. Campingstoler og presenning bidro stort til opplevelsen. Nå gleder vi oss rett og slett til at snøen forsvinner og vi kan begynne på alvor.

Helg!

Skrevet 02.apr.2011 kl. 20:58 i kategorien Blogg - 0 kommentarer - Del med andre

Skulle vel egentlig bretta de nyvaska klærne mine:


Jeg velger heller og blogge!


Har altså allerede rukket å vaske klær i dag! Og klokka er bare snart ni på kvelden. Bra ehh? Etter en nokså "hard" aften i går er jeg faktisk ganske stolt over dagens gjøremål. Vaska klær, spilt fotball og spist kebab:


<3 Balkan


Ja, i går var det fest for gjengen som jobbet under UKA11. Det nye SiG-styret var også invitert. Det var lagt opp til en forrykende aften med Beat-for-beat, musikkinnslag og beerpong. Det ble en heller fuktig kveld. Var med på opprydding i dag. Fy fan så jævli!

Grått vær i porsgrunn i dag. Æsj. Skal bli bedre i morgen. Satser på litt snowboarding i morra!Flere innlegg

Arkivet

April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits