Skole

OM MEG

Første uteklatredag!

Skrevet 04.apr.2011 kl. 21:05 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

I anledning sol, skolefri og vår var det i dag første uteklatredag for sesongen '11.Etter at Grenland skisenter meldte om siste åpningsdag i går tok vi selvfølgelig turen dit for vinterens siste snowboard-tur, etterfulgt av årets første softis. Da var det selvfølgelig bra å innvie sommeren med uteklatring i dag. Legg merke til at det faktisk var t-skjorte-vær.Det ble ikke de aller største prestasjonene i veggen, men fikk da tafset på litt stein og slikket litt sol.Vi satte selvfølgelig opp en skikkelig camp nedenfor veggen. Campingstoler og presenning bidro stort til opplevelsen. Nå gleder vi oss rett og slett til at snøen forsvinner og vi kan begynne på alvor.

Volleyball og engelsk

Skrevet 28.mar.2011 kl. 23:43 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ettersom jeg endelig er ferdig med jegerprøve-samlinger på mandager var jeg i dag på sandvolleball på Grenland Folkehøgskole med sandvolleyballgruppa til SiG. Jeg og Tord gjorde et dedikert forsøk på å head'e ballen ti ganger mellom oss. Men den gang ei, det gikk bare ikke.Jeg stakk dog av med en vinflaske etter å ha vunnet dagens konkuranse: Beste lagspiller!

I tillegg har 1 av de 180 studiepoengene på bacheloren min blitt avgjort i dag. Vi hadde nemlig en underveisvurdering i Teknisk Engelsk i dag. Gikk greit, det. Min gamle prosjektgruppe, F1-27-10, beviste nok en gang at vi duger for noe :)

Og, ja, det er sandvolley inne. Det er faktisk også oppvarmet sand...

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Ny uke, nye muligheter!

Skrevet 21.mar.2011 kl. 22:07 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, så sitter jeg her. Det er mandag i dag, men ikke hvilken som helst mandag. Det er mandagen da jeg tok jægerprøven! Mandagen da jeg ble sertifisert som jæger. Og, som tillegg har jeg også klippet meg. Så, nå feires det! Øl i god kombinasjon med forberedelse til midtveiseksamen i Progammering i morra. Tenkte jeg skulle vie posten min til å oppsummere Studentuka i Grenland 2011, jeg... Here goes:

TirsdagThe Real ones gjestet Kafe K. Hærlig konsert. Bra band og bra lyd!

OnsdagKjakan Sønsteby fortelte sin historie fra andre verdenskrig.


Ta Sjansen i NRK-bakken. Dessverre litt kjiipt utfall for en NRK-reporter som fikk et ublidt møte med et piano.


Barkurs!

TorsdagSkidag på Gautefall


Intimkonsert i garasjen til Sputnik.


Med etterfølgende afterski hvor Pink Slips spillte opp i et telt utenfor Elverøy.

FredagStandup på Park. Faktisk med Oppvarmer og Oppvarmer før Oppvarmer.

Lørdag


Konsert med valentourettes på Kafe K.

SøndagGratis valgfri kino på Charlie.

Er det egentlig rart at det ikke ble noe særlig skole sist uke? - Jeg gleder meg til neste år!

hitkrilor

Heftig skidag!

Skrevet 18.mar.2011 kl. 19:18 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Dagen starta klokka 8. Oppmøte ved skolen for buss til Gautefall. Etter en knall dag i bakken men konkurranser, grilling og kos satte vi oss på bussen hjem rundt klokka 4. SURPRISE! Vi stopper innom SPUTNIK på veien. En levende legende spillte opp til konsert i garasjen sin. Herlig.

Vel tilbake var det rett på Elverøy hvor det, i anledning vannskade på huset, var satt opp et SVÆRT telt ute. Pink Slips spilte opp med coverlåter, og det ble "hæla i taket"! Takk UKA, før et sykt bra kveld!

I dag er det standup på Park. Komkom alle sammen!

hitkrilor

Ta Sjansen-bygging!

Skrevet 14.mar.2011 kl. 19:53 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, i dag har vi virkelig fått satt sammen fartøyet vårt:Til ære for Porsgrunds Porselænsfabrik har vi mekket sammet en dass! Kult, ey? Skal fullføre den i morgen. Må bare la malingen tørke først:I mangel på en skikkelig malingsrulle tok vi i bruk et gammelt sykkelstyre. Funket som bare det. Gleder meg til vi blir ferdige, jeg. Det blir kult å se hvordan det blir til slutt.. Fortsettelse følger :)

hitkrilor

Onsdag og UKAoppladning!

Skrevet 09.mar.2011 kl. 23:22 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Onsdag i dag! Whoho!

Uansett: Takk, Simen, for gjesteinnlegget i går. Awsome! (Og for dere som ikke vet hvem det er er han andre halvdel av Team Spy, til venstre på bildet under). En ting er sikker: Jeg skulle helt klart vært med til Oslo i helga.Ellers har jeg begynt oppkjøring til UKA. Onsdag neste uke er det Ta Sjansen i NRK-bakken. I dag har startet på byggingen av fartøy! Tror nok det blir helt episk :) Jeg kommer ikke til å avsløre hva jeg bygger enda. Det kommer nok neste Onsdag. I mellomtiden kan du sjekke ut en video fra forrige års Ta Sjansen...

hitkrilor

Gjesteinnlegg: Ski-VM i Holmenkollen!

Skrevet 08.mar.2011 kl. 22:24 i kategorien Skole - 2 kommentarer - Del med andre

Friluftsgruppa fra HiT-Porsgrunn kom seg omsider opp til Frognersetern i Oslo fredag kveld. Langs løypene var det allerede godt trøkk med mennesker, og med tussmørke, dårlige løypekart og litt slitne og tunktpakkede friluftsmennesker tok det en stund å finne en egnet plass for å slå leir.

Dette løste seg da undertegnede løftet av røret for å ringe en gjeng som var der fra før, de var ca. 30 meter unna der vi stod, og hadde slått opp en pressennign til oss med plass til alle!!Kvelden gikk sin gang med sang og samtaler, øl, kaffebaileys, whisky og mye annet som varmer. Naturlig nok noe tynt med detaljer fra denne kvelden.

Lørdag morgen, og det begynte å fylle seg fort opp rundt løypene med dagsreisende som kom for å se tremila. Strålende sol og topp stemning med norske flagg. Nasjonalfølelsen var til å ta og føle på. Oppvarmingen til løpet ble å heie på alt som bevegde seg i løypene, fra løypemannskap til preppemaskiner.

Det å se Therese Johaug komme over toppen mutters aleine siste runde var fantastisk! Stormende jubel, klingende bjeller og siklende mannfolk. Skulle det blitt bedre måtte hun gått naken..

Utover dagen gikk noen av oss ned til kollen for å se litt hopp.Noen snek seg inn på gamle gratishaugen, og andre betalte for tribuneplasser. Og været holdt seg hele dagen!

Kvelden nærmet seg, og bålene ble atter en gang tent. De som hadde mere likvider igjen tok fram dette men det endte opp med en forholdsvis rolig og tidlig kveld for oss... Men de vi bodde sammen med deriomot holdt det gående hele natta og vel så det! Topp stemning i leiren ihvertfall.

Da vi våknet var det fortsatt stemning i leiren, og det begynte atter en gang å fylle seg opp i løypene før femmila. Oppvarming skjedde som dagen før, og løpet var fort igang. Hver gang Petter og gjengen passerte var alt som det skulle, Petter hvilte seg bak Hellner og Gjerdalen hang på i feltet. Etter siste passeringen til feltet samlet alle seg rundt radioene for å høre at Petter spurtet inn til Gull. Atter en gang topp stemning med "Seiern er vår" og "We are the Champions".

Leiren ble pakket og vi begynte å bevege oss mot sentrum for å så komme oss på bussen til Porsgrunn. Noe som tok overmåte lang tid, men etter en fantastisk helg i betraktning var alt værdt det.

-Simen Wright

hitkrilor

Bad Taste, som lovet!

Skrevet 07.mar.2011 kl. 15:32 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Som lovet:Sexy, ey? Jeg liker den rosa jakken min!

Det må vel også sies at bart ikke er bad taste. Meeeen falske barter derimot...

hitkrilor

Bad Taste på Park!

Skrevet 03.mar.2011 kl. 14:18 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, nå er det klart for utkledningsstudentkro igjen! Denne gangen er temaet "Bad Taste". Regner med at det vil bli som det alltid blir: En slags 80-talls homo-kro.

Jeg gjorde et lite forsøk på å finne inspirasjon på google her i stad:


Som sagt: 80-talls homokro!

Uansett blir det nok en konge kveld. Sjekk bilder fra tidligere utkledningsfester på kroa: Sig Galleri

hitkrilor

Som natt og dag!

Skrevet 18.feb.2011 kl. 18:12 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

I går:

Sykt stressa over å ha brukt siste uka i Bergen i stedet for å gjøre matte. Skole fra 8 til halv ellve på kvelden for å få bukt med matematikkes mystikk og mysterier. Stress!

I dag:

Matteprøven vel overstått. Klar for helg, øl og avslapping. Prøven var enklere en fryktet. Livet er godt.

hitkrilor

Messebilde!

Skrevet 15.feb.2011 kl. 19:04 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre


Får ikke du sykt lyst til å gå på skole i Porsgrunn med meg etter at du har sett dette bildet?

Første dag på messe i Oslo i dag. Fint! Gøy å prate om skolen i 8 timer. Og for hver gang jeg snakker med noen blir jeg mer og mer overbevist om at Høgskolen i Telemark er det eneste reelle valget blandt høgskolene i landet. Overbeviser meg selv faktisk. Siste dag for meg i Oslo i morgen! Kom innom!

Bergen Dag 1

Skrevet 09.feb.2011 kl. 23:15 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, da var messeeventyret i gang. Jeg er nå i Bergen etter en lang kjøretur og både en, to og mange navigeringsfeil. Jeg og en student fra Bø kjørte hit i dag og har rigget klar til utdanningsmesse i Grieghallen hvor vi skal promotere HiT. Messa varer i to dager fra ni om morgenen til seks om kvelden. Er du i Bergen? KOM PÅ BESØK

Helga skal jeg tilbringe med en gjeng fra militæret. Grensevakta samles i Bergen. Nais!

Tilbake på barneskolen

Skrevet 04.feb.2011 kl. 10:22 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Bursdag! Ikke meg, men en kompis i klassen. Kom på skolen og der satt det en liten gjeng med en bursdagsmuffins og venta på bursdagsbarnet.Det ble med en gang bestemt at vi måtte synge bursdagssang. Så, i ekte barneskoleånd sang vi "hurra for deg" i det han kom inn døra! God stemning. God start på dagen etter en litt sen kveld på studentkroa i går.

Forresten: TV2 Snowshow på Svarstad i dag! Guess who's going? Roadtrip med nyfiksa bil!

hitkrilor

Workshop med Start!

Skrevet 28.jan.2011 kl. 21:57 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, denna Start-greia var noe helt annet jeg trodde det skulle være. Ankom litt før ni i morges, og fikk da vite at vi skulle jobbe nonstop i 24 timer. Altså er vi ikke ferdig før i morgen tidlig!

Først ble vi delt inn i grupper som har jobbet med caser, ideer, marked og diverse. Vi har selvfølgelig opprettet en blogg om prosessen, og "leverer inn" blogginnlegg for hver oppgave:

TeamTricolor - Mitt lag!
VaFongool - Musikklaget
Double Trouble - En harstadværing og ei musikkjente!

Gøy er det!

Her er laget mitt:
hitkrilor

Tredje fredag uten skole!

Skrevet 27.jan.2011 kl. 21:17 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Vi har nå hatt skole i nesten tre uker siden jul. Jeg, derimot, kom tilbake fra juleferie for to uker siden. Siden da har vi hatt fire fridager og jeg skal nå til å droppe min tredje fredag dette semesteret. Definitivt ikke en god start. Men, hva skal jeg gjøre? Jeg har jo faktisk bedre ting å gjøre. Første uka var det jobb. Forrige uke var det Hemsedal. I morra er det Start-Kick-Off i Oslo ( som jeg fortalte om i går ). Dette blir bra.

Det ser ut til at det blir et travelt semester selv om andre semester skal være "det letteste" på min bachelor. Grunnet til at det blir travelt er alt som skjer utenom. Jeg jobber på kafeen, kommer til å jobbe som leder i Friluftsgruppa, mest sannsynlig være IT-ansvarlig for SiG, jeg blogger og jeg skal promotere skolen på utdanningsmesser. Og nå skal jeg altså være med på å starte opp en underavdeling av start her i Porsgrunn.

Ser ut til at dette blir et spennende halvår.

hitkrilor

Første skoledag 2

Skrevet 17.jan.2011 kl. 16:56 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ja, i dag var haraballet igang! Matte, Teknisk Engesk, Bedriftsøkonomi! Mye å ta igjen. I tillegg en hel haug med klesvask:


Ikke alle som har superundertøyhimmelseng på hybelen!

Sitter nå og drikker kaffe. Skal på jægerprøvekurs om en liten time. Tenkte akkurat litt over dokumentaren jeg så i gårkveld: BP-katastrofen i Mexicogulfen.

Stygg sak. Dokumentaren er verdt en titt iallefall. Etter å ha sett den er jeg enda mer overbevist om at oljeboring i Lofoten og Vesterålen ikke burde gjøres. Apropo Lofoten - Gleder meg alt til sommerferien. Da blir det Lofotentur!

Fire av fem ferdig!

Skrevet 20.des.2010 kl. 11:58 i kategorien Skole - 1 kommentar - Del med andre

Prosjekteksaminasjonen er over. Rapporten er karaktersatt. Nå er det bare å senke skuldrene, puste dypt og begynne på neste eksamensoppkjøring. ÆSJ.

Julebordet i helga var konge! Første gang jeg har laget kalkun, SUKSESS!


Kalkunlyd-laging fra min side!

Vi fikk testa 8 juleøl fra dagligvare. Vi kåret selvfølgelig en vinner.Runner up:

Spørsmålet er derimot: Kan dette ha noen sammenheng med at Lade var den nest siste, og Hansa'en var den siste ølen vi testa?

God som ny!

Skrevet 09.des.2010 kl. 08:49 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Ikke meg, men bilen min! Ga den ny termostat og kjøleveske i går, etter en smålig kald opplevelse på vei til Geilo. Så nå har jeg en stykk Golf med kupévarme... Slettes ikke værst.

Nå er eksamensoppkjøringa begynt skikkelig. Var på skolen fra 8-17 i går, og planlegger enda lenger i dag. I går var det Taco og bilskruing, så måtte avslutte tidlig. I dag, derimot, er det værken det ene eller det andre, så i dag blir det forhåpentlig vis mye læring.

Her er eksamenslista mi:

OG SÅ ER DET JULEFERIE!!!!

Har forresten glemt å åpne julekalendern i går og i dag! Dritt!

Prosjektrapportinnlevering, CHECK!

Skrevet 17.nov.2010 kl. 23:06 i kategorien Skole - 0 kommentarer - Del med andre

Vi er ferdig! Sjekk ut nettsia og rapporten jeg har jobbet med i høst. Vi er seks stykker som startet arbeidet i august, og nå er den ferdig, finito! Det har kostet sitt, men vi sitter igjen med en rapport vi er veldig fornøyd med. Temaet rapporten omhandler er "temperaturstyring i privatboliger". Vi har undersøkt hvilke typer systemer som finnes, kostnader og reduksjon i strømregning og utslipp. Nysgjerrig? LES DEN DA VEL!

Hadde litt tid til å klatre i dag.. JEEEI klatre... inne.. selvfølgelig ikke like bra som å klatre ute, men det duger utrolig bra. Her er et bilde fra Rjukan tidligere i år. Var på tur med friluftsgruppa ei helg :)


JA, det er meg der oppe...

Nå er det natt. Øving til prøve i HELE morgen i gjen. XOXO

klatring skole prosjekt rapport innlevering

Flere innlegg

Arkivet

April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits