Sniksjølpromotering

OM MEG

HiT på offensiven

Skrevet 11.feb.2011 kl. 18:33 i kategorien Sniksjølpromotering - 2 kommentarer - Del med andre

Kjendis! Har du sett en video på dagbladet.no i løpet av de siste dagene? Gjør du det vil du se ansiktet mitt på reklamevideoene før/etter videoene. Prøv det ut.

Markedskampanjen til HiT er heftig igang.


Denne anonsen kommer i dagbladet neste fredag og fredagen etter. I tillegg er vi jo og reiser rundt på messer overalt på landet og promoterer. Om ikke enhver i det ganske land veit om studietilbudet hos oss i løpet av februar skjønner jeg ingen ting. Lurer du på noe om skolen eller studietilbudet. Trykk på bildet over.

Bli kjent med Høgskolen i Telemark her

Kom, bli med! Vær en helt!

Skrevet 20.jan.2011 kl. 12:34 i kategorien Sniksjølpromotering - 0 kommentarer - Del med andre

Er akkurat på vei til å dra til HEMSEDAL. Ville bare dele denne videoen med dere. Og, ja, jeg er med i den. Det er reklamevideoen for Høgskolen i Telemark - "Heltene fra telemark 2011"

Digg it! Nå skal jeg shredde!

Oi, ny banner på HiT.no

Skrevet 07.des.2010 kl. 15:37 i kategorien Sniksjølpromotering - 2 kommentarer - Del med andre

Sjekk den nye startsida på HiT.noKJENDIS!

Ja, da var jeg ferdig med første eksamen. Føles godt! Gikk slettes ikke så værst heller. Var litt bekymret i går etter at jeg rotet bort hele dagen og ikke fikk øvd noe, men etter vel gjennomført eksamen i dag, er jeg veldig avslappet. Hadde eksamen i IKT-verktøy, som er bruken av Microsoft Word, Excell og Visio. Tror jeg fikk til alt, og planlegger dermed å lage lasagne for å feire! I tillegg har jeg en deal med en hybel-nabo at hvis jeg lager lasagne i dag skal han fikse pinnekjøtt en annen dag.

OBS: Jeg fikk en julenisselede i sjokoladekalenderen i dag! Og forresten: The Hives & Cyndi Lauper - A Christmas Duel.

Forberedelser!

Skrevet 29.nov.2010 kl. 21:28 i kategorien Sniksjølpromotering - 0 kommentarer - Del med andre

Nå har tiden kommet for forberedelser. Det er snart eksamen, snart tur til Geilo (YEAH), snart snakkis under åpen skole og snart juleferie! Er det bare jeg som ikke fikk med meg at det var første søndag i advent i går?

Akkurat nå sitter jeg å forbereder meg til det nest siste punktet: Snakkis under åpen skole. I morgen skal hele førsteklasse ved Porsgrunn vgs besøke høgskolen. I den anledning har jeg fått tilbud om å snakke litt om hvorfor jeg er student her og hvordan det er å være student. Jeg takket selvfølgelig ja til tilbudet, som er spesielt godt egnet til sniksjølpromotering. Blir kult! Her er et av bildene jeg planlegger å vise:Bildet er tatt en fredag da jeg egentlig hadde forelesning. Jeg tenkte at jeg skulle bruke det til å poengtere at man har stor frihet som student. Med til historien hører det selvfølgelig til at jeg måtte ta igjen det tapte i helga i stedet for.

Så, juleforberedelser: Jeg kar fiksa meg sjokoladekalender (ni kroner på rema) og kjøpt to julegaver (totalpris 67 kr). Må vel prøve å få gjort litt mer for å få julesteming..  Jo, jeg har også spist pepperkaker! For deg som vil ha noen gode julegaveideer som gir god samvittighet, sjekk blogginnlegget til en av de andre HiT-bloggerne, Randa.

... back to work!

Sniksjølpromotering!

Skrevet 18.nov.2010 kl. 21:43 i kategorien Sniksjølpromotering - 0 kommentarer - Del med andre

Sjekk ut videoen fra photosessiondagen med Heltene Fra Telemark..

Heltene Fra Telemark 2011 - Promovideo

Promovideo u say? Joda, undertegnede er med i markedskampanjen til Høgskolen i Telemark. Det er i den forbindelse jeg har opprettet denne bloggen. Kult, 'ey? Må selvfølgelig også legge ved et bilde fra fotodagen: SæriøøøsLOOK!

Sjekk ut de andre boggerne i linkene nederst på siden!!

Flere innlegg

Arkivet

Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

Kategorier

Blogg
Dagliglivet
Dypet
Film
Juletremysteriet
Skole
Sniksjølpromotering
Studenttips

OM MEG

Bilde av meg Navn:
Hjemsted:
Alder:

LINKER

Mailinn Mathiesen Nguyen || Irene Bjørke || Marius Thomassen || Randa Hamadi || Silvio Malevez || Veronica Staalen
hits